Skip links

CycloMedia brengt de openbare ruimte in beeld met hoogwaardige 360° straatfoto’s en luchtfoto’s met GIS-nauwkeurigheid.  Ongeveer 120 medewerkers, verdeeld over drie wereldwijde locaties, werken er bij deze innovatieve organisatie. Om hun transitie naar een meer marktgerichte en internationale organisatie met succes te maken bestond er een behoefte aan een bedrijfsbrede taaltraining Engels.

CycloMedia schakelde Elin in voor een inhouse training in. Het doel was het verbeteren van zowel de spreek- als de schrijfvaardigheid. De uitdaging in de training zat in het zeer wisselende instapniveau van de deelnemers. Inmiddels hebben de eerste groepen de training afgesloten. Vanuit CycloMedia als bedrijf is er grote waardering voor de behaalde taalverbetering.  Het algemene niveau Engelse taalvaardigheid is aantoonbaar gestegen. “We gaan met deze taaltrainingen van Elin zeker verder.”

De deelnemers zijn erg enthousiast over de aanpak, inhoud en trainers. “Leerzaam in een goede atmosfeer. Ik heb de lesstof al in praktijk gebracht”, reageert J.W. Blackstone. Johnny Berendsen beoordeelt de lessen, de aanpak en de trainer als ‘ruim voldoende’ en beveelt de taaltraining van Elin anderen van harte aan.

CycloMedia