Skip links

Uitstekende beheersing van de Engelse en Duitse taal. Maar wat zegt ‘uitstekend’ over iemands taalbeheersing? En is het ‘uitstekend’ van een sollicitant hetzelfde als het ‘uitstekend’ dat de werkgever verwacht? Een grondige taalassessment met rapportages en aanbevelingen op basis van ERK-taalniveau geeft de gewenste helderheid.

Novus Scientific heeft ruim 10 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en marketing van resorbeerbare medische hulpmiddelen. Wereldwijd brengt Novus Scientific chirurgische steunmatjes die langzaam oplossen onder de merknaam TIGR®Matrix op de markt. Vanuit Nederland wordt het wereldwijde distributienetwerk verder uitgebouwd en onderhouden.

Novus Scientific heeft een medewerker Senior Sales Manager aangenomen. Een uitstekende beheersing van de Engelse en de Duitse taal, in zowel woord als geschrift, is een vereiste om deze functie goed te kunnen uitoefenen. Al snel rijzen er twijfels of de taalkennis wel zo ‘uitstekend’ is. Novus Scientific schakelt Elin Talen in om de medewerker voor zowel het Engels als het Duits uitgebreid te testen en het niveau vast te stellen: Mirrortalk.

Patrick Blaauw, Global Sales & Marketing Manager bij Novus Scientific: “Ik heb de samenwerking en Elin Talen als goed ervaren. Femke houdt de organisatie strak in de hand, zodat ik er zeker van kon zijn dat deze assessments binnen de gewenste tijd konden worden geregeld en uitgevoerd. De Engelstalige en Duitssprekende coaches waren zorgvuldig in hun voorbereiding. Ze verdiepten zich in de vormen van communicatie en het jargon die voor deze functie en voor onze markt vereist zijn. Op die manier kon het niveau zeer specifiek worden vastgesteld. De rapportages met vaststelling van de taalniveaus en adviezen voor verbetering waren waardevol. Elin geeft met Mirrotalk uitgebreide ondersteuning en feedback die duidelijk bij de doelstelling van het testen van een taalniveau aansluit.“

Novus Scientific