Skip links

Als eerste Nederlandse Managed Service Provider in Coaching staat het leveren van kwaliteit bij ons op de eerste plaats. En dat betekent dat je soms voor een uitdaging komt te staan. Eind 2015 mochten wij alle coaching voor een beursgenoteerde multinational gaan uitvoeren onder de voorwaarde dat zij op Business English sprekende coaches konden rekenen. En natuurlijk hebben we die in huis. Maar voor de zekerheid wilden we wel hun niveau laten testen. En dan niet zomaar ‘online’;  we vonden het belangrijk dat er degelijk en persoonlijk getoetst werd. Wij wilden elke coach in het Engels laten praten over zijn/haar eigen vakgebied en dit laten beoordelen door een taaltrainer die er voor opgeleid is.

Bij Elin Business Language Communication hebben we onze uitdaging toegelicht en hebben we samen een oplossing bedacht. Lastige bijkomstigheid was dat de coaches die in aanmerking kwamen, verspreid wonen  over Nederland. Het resultaat werd een persoonlijke taaltest-op-maat. Wij bedachten een casus, specifiek voor deze opdracht. En Elin nam deze op in de Taaltest Spreekvaardigheid Engels, verdiepte zich grondig in de opdracht en zorgde voor alle voorbereidende werkzaamheden. De ‘kandidaten’ konden zo telefonisch de taaltest Business English doen. De niveaubepaling werd gerefereerd aan het Europees Referentiekader en op schrift afgegeven. We hoorden van de coaches dat ze het erg plezierig vonden om deze test zo te kunnen afleggen.

De opdracht hebben we binnengehaald, mede dankzij de professionele  en plezierige samenwerking met Elin Business Language Communication. En we hebben de test opgenomen als ‘standaard’  voor nieuwe coaches in ons landelijke team. We kunnen deze Taaltest van harte aanbevelen.

Annette van Engelen, Directeur Onze Coach

Onze Coach