Skip links

Efficiënte taaltrainingen

Of het nu gaat om het leren van een nieuwe taal of het opfrissen van reeds aanwezige kennis: Elin taaltrainingen biedt zichtbaar resultaat. Een zakelijke taaltraining richt zich specifiek op uw wensen.
Of het nu gaat om spreken, presenteren, discussiëren of foutloos schrijven in een tweede taal, onze zakelijke taaltrainingen en taalcoachingstrajecten sluiten aan bij uw behoeften.

Onze taaltrainers & taalcoaches

Wij werken met ervaren taaltrainers en taalcoaches. Zij beschikken over de juiste didactische vaardigheden om u te helpen. De meeste taaltrainers zijn (near-)native speakers van de te leren taal.
Naast vakinhoudelijke kennis hebben de trainers ervaring met zakendoen in het land van uw doeltaal.

Taaltraining online, bij u of bij ons?

Onze zakelijke taaltrainingen voor het MKB zijn individueel te volgen, met enkele collega’s of in groepsverband. Wij kunnen de taaltrainingen op verschillende manieren aanbieden, bijvoorbeeld online. Hierbij krijgt u opdrachten via email of Google Drive. Gesprekken worden gevoerd door middel van videobellen, bijvoorbeeld via Skype, Zoom of Hangouts.

Wilt u liever gebruik maken van een van onze trainingslocaties in Nederland? Ook dat is geen probleem. Onze taaltrainers kunnen zelfs bij u langskomen op locatie.

Top 4 Zakelijk Taaltrainingen & taalcursussen

1

Taalcursus Engels

Onze nummer 1. Nog altijd onbetwist aan kop. Van basiscursus Engels tot financieel Engels. Van beginner tot vergevorderd. De inhoud, planning en duur van de cursus worden afgestemd op uw behoeften en wensen.

2

Taalcursus Duits

De taalcursussen zakelijk Duits komen in veel varianten. Voor de best passende training wordt gekeken naar leerdoelen en taalniveau. Ook de werksector zal een rol spelen in de keuze.

3

Taaltraining Nederlands

Ook al is Engels de voertaal van het bedrijf, een expat wil ook met collega’s mee kunnen praten. Is de voertaal binnen het bedrijf juist Nederlands, ook dan is onze taaltraining Nederlands een prima optie.

4

Taalcursus Frans

Als uw zakenpartner Frans spreekt, heeft u het vast ook ervaren: als u die taal ook spreekt wordt dat zeer gewaardeerd. Onze taalcursussen Frans zijn er op elk niveau.

5, 6, 7...

Elin & The Square Mile

Elin voorziet ook in het trainen van andere talen, of het nu Spaans of Zweeds is, Chinees of Russisch. Elin biedt al sinds 2011 zakelijke taaltrainingen voor het MKB. In 2020 is Elin onderdeel geworden van The Square Mile: een taalinstituut van landelijk niveau.

Onze Markten

Zakelijk

Handelsbedrijven

Bouw

Logistiek

Productiebedrijven

Lesduur naar wens

Een taal leren of verbeteren is intensief en u doet dit bij voorkeur gefaseerd, verdeeld over wekelijkse sessies. Zo is er tussen de lessen door tijd om te studeren en om de verworven kennis in de praktijk te brengen. Soms moet de doeltaal snel en in korte tijd worden geleerd. Dan plannen we de trainingsmomenten dichter op elkaar.

EN

Individueel of groep

Het taalniveau en de leerdoelen bepalen of u als individu of als collega’s aan de doeltaal werkt. Voorwaarde voor een gezamenlijke training is dat u zich comfortabel voelt bij de ander(en) en dat de training in alle agenda’s past.

Aandacht voor vakjargon

Een succesvolle training betekent dat er aandacht is voor de culturele aspecten van de taal. Ook branchespecifieke aspecten en vakjargon krijgen ruimschoots aandacht. Bedrijven die verder willen gaan dan alleen het (beter) leren van de taal, vinden in Elin een uitstekende partner.

Houdt in

Taal

Cultuur

Vaardigheden

Contact

Neem contact met ons op:

Elin Business Language Communication
Telefoon: 073 – 204 0444
E-mail: elin-office@elin-talen.eu

Ons postadres is:

Postbus 1002
2302 BA Leiden

Het merk ‘Elin Business Language Communication’ is eigendom van The Square Mile